BadgerDAO werkt samen met Yearn Finance om veilige Bitcoin-kluizen te ontwikkelen

  • Beveiligde BTC kluizen komen naar Yearn via BadgerDAO.
  • Liquiditeit beloningen aangekondigd voor tokenized bitcoin deposito’s.
  • BADGER stijgt 65% in de afgelopen zeven dagen.

Decentralized finance (DeFi) protocol BadgerDAO is een samenwerking aangegaan met yield aggregator Yearn Finance om de ontwikkeling van bitcoin (BTC) vaults voor gebruik in DeFi te versnellen.

De samenwerking, aangekondigd op 11 februari, heeft als doel om de duurzame vault expertise van Yearn Finance naar Badger te brengen. Het voegde eraan toe dat het een stap is om de fondsen van gebruikers verder te beveiligen, aangezien het protocol doorgaat met het introduceren van meer door Yearn ontwikkelde, onderhouden en beveiligde kluizen voor zijn gebruikers.

De aankondiging verklaarde dat veiligheid een grote prioriteit was in de toekomst en het wilde minder vertrouwen op tokenbeloningen om opbrengst voor gebruikers te genereren.

“Met meer dan $ 2,3 miljard gestort in ons vault product is het van cruciaal belang dat we samenwerken met protocollen zoals Yearn om onze vaults verder te beveiligen terwijl we blijven innoveren.”

Bitcoin naar DeFi brengen

Badger’s vlaggenschip product is de Sett vault waarin gebruikers verschillende soorten tokenized bitcoin kunnen storten, zoals wBTC, renBTC, of tBTC, om een geautomatiseerde opbrengst te genereren. Het tweede product is DIGG, een synthetische rebasing van bitcoin met behulp van een elastische voorraad cryptocurrency die gekoppeld is aan de prijs van BTC.

De blog post voegde eraan toe dat jaar-ontwikkelde BTC kluizen zullen worden gepresenteerd in de Badger app en worden gestimuleerd met BADGER en DIGG beloningen die elke twee uur opeisbaar zijn. Bestaande Sett vaults zullen worden gemigreerd naar Yearn waardoor Badger kan profiteren van verhoogde CRV beloningen, terwijl het deelt in vergoedingen die momenteel niet beschikbaar zijn voor die vault.

De twee DeFi protocollen zullen ook samenwerken om een nieuwe WBTC vault te bouwen, waarbij de fees van de nieuwe vaults gedeeld zullen worden tussen de Badger en Yearn protocollen.

Beloningen voor ontwikkelaars staan ook hoog op de prioriteitenlijst van Badger, en het verklaarde dat 15% van de totale voorraad tokens naar het Badger developer mining programma zal gaan, dat momenteel wordt gewaardeerd op $258 miljoen. CoinGecko meldt een circulerende voorraad van BadgerDAO’s governance token van 2,5 miljoen op een maximum van 21 miljoen.

BADGER Token Prijs Update

Dat governance token heeft een kleine winst gemaakt in de afgelopen 24 uur om $ 80 te bereiken, dat is net naast zijn all-time high van $ 87 hit op 9 februari.

In de afgelopen zeven dagen heeft BADGER ongeveer 65% verdiend en zijn maandelijkse winst is een monumentale 900%. Aan het begin van dit jaar werd het token verhandeld tegen slechts $7,50.

In termen van onderpand vergrendeld, meldt DeFi Pulse dat BadgerDAO naar de achtste plaats is gestegen met een TVL die een all-time high van $ 2 miljard heeft bereikt.

YFI is ondertussen 6% gedaald op de dag om te handelen op ongeveer $36.000.